Autor:
Foto on illustratiivne. (Tartu Ülikool)

FM&NT-NIBS 2024 toimub Physicumis ja V-Spa konverentsikeskuses Tartus 6.-9.10.2024.

„FM&NT-2024” kuulub iga-aastasesse konverentsisarja, mille algatas Läti ülikooli tahkisfüüsika instituut. FM&NT-2012 arutelu kohaselt korraldas 2013. aastal konverentsi Tartu Ülikooli Füüsika Instituut ja edaspidi toimub see Tartus igal kolmandal aastal. Aasta Riias, aasta Tartus ja aasta Vilniuses. 2017. aastal toimus konverents teist korda Tartus, korraldasid Eesti Füüsika Selts ja Tartu Ülikool. 2024. aastal toimub konverents Tartus juba kolmandat korda.

NIBSi konverents toimub esimest korda Tartus. Kuid me nautisime neid konverentse koos Riias aastal 2022 väga ja seetõttu tahame need ka sel aastal koos pidada. Konverentsi korraldavad seekord Eesti Füüsika Selts ja Tartu Ülikool.

Konverentsi ulatus hõlmab eksperimentaalseid ja teoreetilisi uuringuid funktsionaalsete materjalide, nanotehnoloogia, optiliste materjalide, uudsete iseloomustusmeetodite, madalamõõtmeliste süsteemide ning rohelise ja säästva energia tehnoloogiate ja keskkonna, bioinseneri materjalide, biotehnoloogia ja tervise ning palju muu kohta. FM&NT-NIBS 2024 pakub teadlastele ideaalset akadeemilist platvormi, et tutvustada oma uusimaid uurimistulemusi ning uusi tehnoloogiaid ja suundi funktsionaalsete materjalide, nanotehnoloogiate ja innovatsiooni vallas.

Konverentsi eesmärk on tuua kokku juhtivaid akadeemilisi teadlasi, et vahetada ja jagada oma kogemusi ja uurimistulemusi funktsionaalsete materjalide, nanotehnoloogiate ja innovatsiooni kõigi aspektide kohta. Samuti pakub see parimat interdistsiplinaarset foorumit materjaliteadlastele, füüsikutele, keemikutele, loodusteadlastele, inseneridele, aga ka paljude kõige nõudlikumate rakendusvaldkondade ekspertidele ning ülikoolide, uurimisinstituutide ja nendega seotud tööstusettevõtete üliõpilastele, et tutvustada oma uusimaid teadmisi. uurimistulemusi, ideid, arendusi ja rakendusi kõigis FM&NT-NIBS 2024 valdkondades. Ühisüritus loob ka platvormi tulevaseks koostööks, mis edendab interdistsiplinaarset uurimistööd.

Konverentsi teeside esitamise esimene tähtaeg oli 15. juuni 2024. 
Teeside vastuvõtmisest annab programmikomisjon teada juuni lõpuks.
Hilinenud teeside esitamise tähtaeg on 15. juuli 2024.
Teesid tuleb esitada konverentsi veebilehel http://www.fmnt.ut.ee/abstract-upload/.


Early-Birdi registreerimise tähtaeg on 15. juuli 2024. Registreerimisvorm tuleb esitada konverentsi kodulehel http://www.fmnt.ut.ee/registration/.

Lisateabe saamiseks külastage FM&NT-NIBS 2024 konverentsi veebisaiti: http://www.fmnt.ut.ee

FM&NT – NIBS 2024 konverentsi esimehed
Prof Marco Kirm ja dr Toomas Plank Tartu Ülikoolist

Kas leidsite vajaliku informatsiooni? *
Aitäh tagasiside eest!
2023. aasta konkursi parimad

Teaduste akadeemia ingliskeelsel kolme minuti loengute galal osaleb viis Tartu Ülikooli välisdoktoranti

Kolme minuti loengute konkursi parimad, 2024

Doktorantide välkloengute konkursil kõlas kirev valik inspireerivaid teaduslugusid

Õpetajate teaduspäev 2024

Ülikooliks vajalik eneseregulatsioon peaks kujunema juba koolipõlves